Over ons

De beste dentale oplossingen

Advanced Dental is een state of the art dentaal freescentrum voor tandheelkundige restauraties. Wij stellen onze samenwerkingspartners (tandprothetici, laboratoria en daarmee ook tandartsen) in staat om op het gebied van tandtechniek de beste oplossingen te bieden voor de patiënten.

Iedere opdracht is uniek. Daarom zijn onze gespecialiseerde medewerkers altijd persoonlijk betrokken. De geavanceerde apparatuur gecombineerd met ons vakmanschap staat garant voor een duurzaam eindproduct van topkwaliteit. De technologische ontwikkelingen blijven wij op de voet volgen. Advanced Dental maakt gebruik van de allernieuwste en modernste apparatuur zoals de volledig geautomatiseerde 5-assige DMG/Mori Seiki-freesmachines gekoppeld aan 3D Imetric witlicht- en 3Shape-scanner.

Ons specialisme is het frezen van titanium grade 5 (ELI 23) steggen. Voor alle  merkenplatforms. Daarnaast richten wij ons ondermeer op zirkonium onderstructuren voor kroon- en brugwerk, het frezen van anatomisch  gereduceerde zirkonium onderstructuren, (ets)bruggen en kappen. Wij frezen ook individuele titanium abutments op implantaten en e.max CAD kronen.

En ook in de steeds verder digitaliserende wereld kunt u rekenen op persoonlijke betrokkenheid bij alles wat we doen. We gaan geen uitdaging uit de weg en doen geen concessies aan de kwaliteit. Wij blijven onszelf continu verbeteren. Kwaliteit en prijs zijn altijd in een gezonde balans. Kortom, Advanced Dental is hét adres voor tandheelkundige restauraties. Altijd met topkwaliteit en persoonlijk betrokkenheid als standaard.

Producten

Bekijk alle producten

Orderformulieren

Orderformulieren
Download

Klant worden

Wij kunnen ons voorstellen dat u nader met ons wilt kennismaken. Wij ook graag met u! Bel of e-mail ons voor het maken van een afspraak en/of meer informatie. Aanmelden