Werkwijze

Wij kunnen STL-files inlezen en gebruiken voor het vervaardigen van zirkonium onderstructuren. Wij beschikken tevens over software die diverse gesloten files van diverse CAD/CAM systemen kan lezen en omzetten in een door ons freesbare file.

Geen eigen scanner? Dan ontwerpt Advanced Dental op de door u ingezonden modellen een digitaal ontwerp van de te vervaardigen structuur. Deze wordt vervolgens gefreesd en gratis (via Aalberts Service) aan u retour gezonden. Desgewenst sturen wij u van complexe zirkonium werkstukken digitale beelden, zodat u er zeker van bent dat het ontwerp aan uw verwachtingen voldoet. U kunt bij ons ook scanners leasen of kopen.

Ontwerpen van steggen ontvangt u in uw mailbox. Het ontwerp kunt in 3D bekijken en draaien door middel van een PDF viewer. Na goedkeuring van het ontwerp leveren wij de steggen binnen 5 werkdagen.

Files of modellen die wij voor 10.00 uur ‘s ochtends ontvangen, nemen wij nog dezelfde dag in productie.

Precision leads the way

Producten

Bekijk alle producten

Orderformulieren

Orderformulieren
Download

Klant worden

Wij kunnen ons voorstellen dat u nader met ons wilt kennismaken. Wij ook graag met u! Bel of e-mail ons voor het maken van een afspraak en/of meer informatie. Aanmelden