Advanced Dental

Diocare

service
kwaliteit
garantie
CATEGORIEËN

Diocare

Advanced Dental B.V.

Advanced Dental B.V. is naast dentaal freescentrum tevens importeur en exclusief distributeur van DIO implantaatsystemen voor de Benelux. De bedrijfsactiviteiten zijn gestart in 2008 en brengt onder de eigen merknaam DIOCARE tevens een reeks dentale producten op de markt.

Diocare is inmiddels als handelsdivisie binnen het eind 2011 opgerichte tandheelkundig freescentrum Advanced Dental B.V. overgegaan.

De oprichting van DIOCARE in 2008 is het resultaat van een wereldwijde zoektocht van de tandarts/implantologen van de eigen tandartspraktijken naar alternatieven voor de sterk overprijsde A-merk implantaten die op dit moment in ons land op de markt zijn. De implantaten (en toebehoren) van het Zuid Koreaanse DIO zijn van vergelijkbare kwaliteit, maar beduidend gunstiger geprijsd. Toepassing van DIO implantaatsystemen leidt tot een beduidend goedkoper eindproduct, met gelijkblijvende kwaliteit. Extra voordeel van de DIO implantaten is dat deze zich laten combineren met onderdelen van andere merken implantaatsystemen.

Uitbreiding leveringsprogramma
De uitbreiding van het leveringsprogramma van Diocare met dentale producten onder eigen merknaam, waaronder implantaatschroeven (voor diverse implantaatsystemen), tanden en kiezen voor protheses, ruiters voor steggen, attachments, mixing tips, polymerisatielampen, ultrasoonreinigers en (zadelzit)stoelen, past geheel binnen de bedrijfsfilosofie van Dental Group International: het hele mondzorgtraject in eigen hand houden en de kwaliteit daarvan zelf beheersen en controleren.

Missie
Als Advanced Dental B.V. zien wij het daarbij als onze missie om tandartsen/implantologen, tandprothetici en tandtechnische laboratoria in staat te stellen om voor iedereen duurzame resultaten te behalen die de natuur zo dicht mogelijk benaderen. Tegen betaalbare tarieven. Wij doen daarbij geen concessies aan kwaliteit en streven naar 100% betrouwbaarheid in onze bedrijfsvoering.

Advanced Dental B.V. © 2024