Advanced Dental

Implantologen aan het woord

service
kwaliteit
garantie
CATEGORIEËN

Implantologen aan het woord


Drs. Albert Roks (Brandenburg Tandartsen)

“Twee jaar geleden ben ik begonnen met het toepassen van het DIO SM systeem. Het is een overzichtelijk, maar vooral ook erg gebruiksvriendelijk systeem. Dit getaperde bone-level implantaat, gecombineerd met een kleine platformshift, is uitermate geschikt voor toepassing in de esthetische zone. Door de grote verscheidenheid aan diameters en lengtes is ook het posteriore gebied goed te bedienen. Voor de edentate kaken gebruik ik het DIO IFI implantaat. Deze heeft eenzelfde getaperde vorm als het SM implantaat, maar dan met een 4mm gladde bredere hals. Ik gebruik hiervoor en ook alle andere indicaties dezelfde borenkit.De resultaten tot nu toe zijn meer dan veelbelovend en vanwege de gunstige prijs een absolute aanrader.”
 

Drs. Johan Oost (Tandheelkundig Centrum Beuningen)

“Meer dan een jaar alweer heb ik prettige ervaringen met het PSI-systeem van DIO, voornamelijk voor implantaatgedragen overkappingsprothesen. Tot nu toe ben ik er erg tevreden over. Qua gebruikersgemak en 'weefselvriendelijkheid' doet het PSI-systeem niet onder voor de bekende gerenommeerde systemen. Dankzij vakkundige en adequate BackOffice ondersteuning was de overstap naar dit implantaatsysteem van DIO kinderlijk eenvoudig. Ik heb destijds de switch gemaakt vanwege het kostenplaatje; met DIO krijg ik dezelfde kwaliteit voor een véél redelijker prijs.”
 

Dr. Luc Huys (LH Implant)

“Implantaten die vandaag de dag op de markt zijn, verschillen grondig van die waarmee ik zo’n 25 jaar geleden begon. Tegenwoordig zijn alle implantaatsystemen veilig en vertonen ze een zeer hoog succespercentage; op voorwaarde dat ze volledig vervaardigd zijn uit zuiver titanium. De criteria om een bepaald type te gebruiken zijn drastisch veranderd en voor mij zijn eenvoud en gebruiksgemak nu fundamentele eisen. Daarom heb ik enkele jaren geleden gekozen voor implantaatsystemen van DIO. Hiermee gaat veilig, secuur en vlug implanteren wonderwel gemakkelijk. Onder meer door het unieke en scherpe design van de guide drill en het gebruik van boorstoppers, die het implanteren tot op exacte diepte moeiteloos garanderen.”
 

Drs. Bert Bruggeman (1881 Tandartsen)

“Sinds 3 jaar ben ik een tevreden gebruiker van DIO implaatsystemen. Voordien werkte ik met Nobel-biocare en Straumann. Voor overkappingsprothesen werkt het IFI-systeem erg prettig. Door het tapered profiel is dit systeem ook in erg smalle kaken goed te implanteren. Zeker in combinatie met de bone-condenser kit. Voor solitaire tandvervanging ben ik erg te spreken over het bone level SM-systeem, dat met morse-taper en platformswitch erg botvriendelijk blijkt te zijn. Een groot voordeel van DIO vind ik het uitgebreide aanbod in lengte en dikte. Voor werkelijk elke situatie is een geschikte oplossing te vinden. En dan heb ik het nog niet gehad over het prothetische assortiment.De goede ervaringen in combinatie met de scherpe prijs maken DIO voor mij een ideaal implantaatsysteem.”
 

Drs. Adjan van Bergeyk (Clinica Dental Albir, Spanje)

“Ik gebruik nu ruim twee jaar het DIO SM en DIO IFI systeem en ben daar erg tevreden over. Ik ben op DIO overgestapt ondermeer vanwege de goede osseointegratie, het weinig tot geen cervicaal botverlies, de gebruiksvriendelijkheid en uiteraard de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding van de systemen.”
 

Drs. Maarten van Dijk (TC Beuningen)

"DIO is voor mij een prima alternatief voor de systemen van de huidige marktleiders, en beduidend goedkoper. Het systeem is degelijk, overzichtelijk en goed hanteerbaar. De osseo-integratie van het implantaat is goed en snel en met name het IFI/SM systeem verkrijgt een zeer goede initiële stabiliteit. Over de resultaten op lange termijn van het meso/supradeel heb ik een goed gevoel."
Advanced Dental B.V. © 2024