Advanced Dental

Implantologen aan het woord

service
kwaliteit
garantie
CATEGORIEËN

Implantologen aan het woord


Drs. Albert Roks (Mondzorgcentrum De Rietgors)

“Tien jaar geleden ben ik begonnen met het toepassen van het DIO SM systeem. Inmiddels werk ik met het nieuwe DIO UF(II) systeem. Het is een overzichtelijk, maar vooral ook erg gebruiksvriendelijk systeem. Dit getaperde bone-level implantaat, gecombineerd met een kleine platformshift, is uitermate geschikt voor toepassing in de esthetische zone. Door de grote verscheidenheid aan diameters en lengtes is ook het posteriore gebied goed te bedienen. Voor de edentate kaken gebruik ik het DIO UF(II) Non-submerged implantaat. Deze heeft eenzelfde getaperde vorm als het submerged implantaat, maar dan met een 4mm gladde bredere hals. Ik gebruik hiervoor en ook alle andere indicaties dezelfde borenset. De resultaten zijn geweldig en vanwege de gunstige prijs een absolute aanrader". 


Drs. Johan Oost (Tandheelkundig Centrum Beuningen)

“Meer dan tien jaar alweer, heb ik prettige ervaringen met het PSI-systeem van DIO, voornamelijk voor implantaatgedragen overkappingsprothesen. Tot nu toe ben ik er erg tevreden over. Qua gebruikersgemak en 'weefselvriendelijkheid' doet het PSI-systeem niet onder voor de bekende gerenommeerde systemen. Dankzij vakkundige en adequate BackOffice ondersteuning was de overstap naar dit implantaatsysteem van DIO kinderlijk eenvoudig. Ik heb destijds de switch gemaakt vanwege het kostenplaatje; met DIO krijg ik dezelfde kwaliteit voor een véél redelijker prijs.”
 

Dr. Luc Huys (LH Implant)

“Implantaten die vandaag de dag op de markt zijn, verschillen grondig van die waarmee ik zo’n 25 jaar geleden begon. Tegenwoordig zijn alle implantaatsystemen veilig en vertonen ze een zeer hoog succespercentage; op voorwaarde dat ze volledig vervaardigd zijn uit zuiver titanium. De criteria om een bepaald type te gebruiken zijn drastisch veranderd en voor mij zijn eenvoud en gebruiksgemak nu fundamentele eisen. Daarom heb ik enkele jaren geleden gekozen voor implantaatsystemen van DIO. Hiermee gaat veilig, secuur en vlug implanteren wonderwel gemakkelijk. Onder meer door het unieke en scherpe design van de guide drill en het gebruik van boorstoppers, die het implanteren tot op exacte diepte moeiteloos garanderen.”
 

Drs. Adjan van Bergeyk (Clinica Dental Albir, Spanje)

“Ik gebruik nu ruim acht jaar het DIO UF(II) systeem en ben daar erg tevreden over. Ik ben op DIO overgestapt ondermeer vanwege de goede osseointegratie, het weinig tot geen cervicaal botverlies, de gebruiksvriendelijkheid en uiteraard de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding van de systemen.”
 

Drs. Maarten van Dijk (TC Beuningen)

"DIO is voor mij een prima alternatief voor de systemen van de huidige marktleiders, en beduidend goedkoper. Het systeem is degelijk, overzichtelijk en goed hanteerbaar. De osseo-integratie van het implantaat is goed en snel en verkrijgt een zeer goede initiële stabiliteit. Over de resultaten op lange termijn van het meso/supradeel ben ik enorm tevreden."
Advanced Dental B.V. © 2024