Advanced Dental

Dio Company

service
kwaliteit
garantie
CATEGORIEËN

Dio Company


DIO Hoofdkantoor in Busan (Zuid-Korea)                                       DIO Trainingscentrum in Lausanne (Zwitserland)

Het Zuid Koreaanse DIO Implant is een van de belangrijkste producenten van implantaatsystemen in Azië. Het bedrijf exporteert wereldwijd naar meer dan 60 landen. Producten van DIO zijn verkrijgbaar in meer dan 120 landen. DIO beschikt zowel bedrijfsmatig als productietechnisch over alle vereiste (internationale) kwaliteitscertificaten, is baanbrekend in research & development (op basis van uitgebreide klinische studies) en streeft over de hele linie naar een foutmarge van 0 procent. Het bedrijf is genoteerd aan de Zuid Koreaanse beurs en heeft een triple-A status.

Het Amerikaanse Dentsply, wereldwijd een van de meest toonaangevende producenten van tandheelkundige implantaatgedragen oplossingen, heeft een meerderheidsbelang in Dio Implant en werkt in Europa samen met universiteitsklinieken in Gøteborg (Zweden) en Graz (Oostenrijk). Sinds 2012 beschikt DIO over een eigen trainingscentrum in Lausanne (Zwitserland).

DIO ziet het als haar missie om wereldwijd marktleider te worden, zowel kwalitatief als qua service. Voor meer informatie: www.dioimplant.com

Advanced Dental B.V. © 2022